Stretnutie animátorov Gifry 2010


V dňoch 26. – 28. februára 2010 sme sa stretli vo Vrbovom na animátorskom stretnutí, aby sme sa spoločne zamýšľali nad letnou Gifrou. Zaoberali sme sa programom, ktorý nás čaká na Bráne a na Ceste. Oba tohtoročné tábory sa budú konať v júli: Cesta 12.7.- 18.7 a Brána 19.7.-25.7. na východe Slovenska. Podrobnosti nájdete neskôr na plagáte.

Počas týchto dní nás sprevádzali spomienky z minuloročných táborov Gifry. Zasmiali sme sa nad nezabudnuteľnými úsmevnými príhodami a nad mnohými vydarenými fotografiami :o). Podelili sme si úlohy a zároveň sme úlohy pridelili aj animátorom, ktorí nemohli prísť. Navštívili sme aj sestry premonštrátky. Mimochodom, nenechali sme si ujsť ani dva zápasy našich hokejistov na zimných olympijských hrách. Vďaka výdobytkom modernej techniky sme program konzultovali aj s našou sestrou Caritas, ktorá je momentálne v Ríme.

Hoci v piatok sme do Vrbového pricestovali v daždivom počasí, cez víkend sa objavilo slnko a my sme mohli zakúsiť to, že v nižšie položených končinách Slovenska sa už začína jar.

Ďakujeme Barborkinej rodine za milé prijatie a pohostinnosť. Cítili sme sa u nich ako doma.
A na vás ostatných sa tešíme o pár mesiacov na Bráne a na Ceste.

Požehnané pôstne obdobie!

sr. Mária OFS